NORDDESIGN KÖK KARLSTAD

K.Askstrand Försäljning följer fabriken och går under deras logga. Krister Askstrand Försäljning har varit aktiva i köksbranschen sedan 2001 och har varit med om utvecklingen som varit under denna period. Vi leverar ca 200-300 kök per år. Vårt koncept med att byta luckor och lådor eller varför inte planera om hela köket? vi hjälper er med detta i en process som går snabbt och smidigt.

Luckbyten

Våra luckbyten passar alla kök oavsett ålder på befintligt kök. Våra lådor fungerar i såväl stommar som gamla plattsbyggda stommar. Vi är specialiserade på att få ett gammalt kök att bli som ett nytt med luckor, lådor, bänkskivor, lister osv.

Helkök

Våra stommar tillverkas av Norddesign Kök i Falkenberg. Vi skräddarsyr alla skåp precis så som du vill ha dem. Detta gör våra Helkök mycket attraktiva då det inte är färdiga moduler!

Kompletta lösningar

Vi gör även helhetslösningar med hjälp av samarbetspartners gällande el, VVS, kakel osv. Vi har inga vitvaror men anpassar köket efter kundens befintliga eller nya vitvaror.  Kontakta oss för en komplett lösning

Det ska vara enkelt att köpa kök

Du får först en genomgång om vad vi har för sortiment och lösningar. Passar detta så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

 

Vi kommer hem till er på utsatt tid och har med oss prover på luckor, handtag, lister, bänkskivor mm. Då kan du i lugn och ro med oss tillsammans hitta olika lösningar. Vi räknar ut ett exakt kostnadsförslag.

 

När du kommit fram till hur du vill ha köket, mäter vi köket och ritar en ritning som montörerna använder när de kommer och monterar köket.

 

Vi tar hela ansvaret från mätning till monterat. Blir det felmätt så byter vi den delen utan kostnad för kunden. Vi skickar in beställningen samma dag för att det ska gå så fort som möjligt för er att få det nya köket.

 

När köket är tillverkat och klart kommer det alltid till vår verkstad så vi kan förbereda köket. Vi bokar ett monteringsdatum med dig och kommer alltid i tid.

 

Montörerna kommer på morgonen och åker innan dagen är slut. När vi åker har ni ett nytt kök hemma

 

Det är enkelt att köpa kök från oss!