NORDDESIGN KÖK KARLSTAD

Askstrand`s Försäljning´s AB är återförsäljare för Norddesign Kök i Falkenberg. Vi har arbetat med kök sedan 2001 och har varit med om utvecklingen som varit , detta har gjort att vi har många års erfarenhet som vi delar med oss av till kunden. Vi levererar mellan 150-300 kök per år till kunder i Värmland, Dalsland, Bohuslän och Trestad trakten. Vårt koncept med Smart Köksrenovering betyder i det stora hela att vi kan göra lösningar som innebär ett nytt kök till utseende och funktion men grunden i köket är den samma som innan. Detta koncept gör att kunden både sparar på miljön och plånboken genom att spara befintliga stommar. Det har blivit mer hela kök de senare åren där vi löser hela biten från beställning till färdigt kök Vi har sedan några år tillbaka en liten köksbutik på Bergviks Köpcenter i Karlstad. Grunden i vårt arbete är hembesök huos kunden där vi har prover med så man kan se färger osv i sin hemmamiljö. Där går vi även igenom lösningar för det nya köket. Vi säljer enbart Svensktillverkade produkter oavsett om det är laminatluckor, träluckor, lackade luckor och bänkskivor osv. Alla våra produkter beställs efter kundens mått och det gör att våra produkter passar alla kök, stora som små.

Luckbyten

Våra luckbyten passar alla kök oavsett ålder på befintligt kök. Våra lådor fungerar i såväl stommar som gamla plattsbyggda stommar. Vi är specialiserade på att få ett gammalt kök att bli som ett nytt med luckor, lådor, bänkskivor, lister osv.

Hela kök

Våra hel kök mått anpassas precis som vi gör med luckbyten. Inga färdiga moduler utan tillverkning efter mått på både bredd och höjd. Detta gör oss mer mångsidiga än andra leverantörer med fasta mått.

Kompletta lösningar

Vi gör även helhetslösningar med hjälp av samarbetspartners gällande el, VVS, kakel osv. Vi har inga vitvaror men anpassar köket efter kundens befintliga eller nya vitvaror.  Kontakta oss för en komplett lösning

Det ska vara enkelt att köpa kök

Du får först en genomgång om vad vi har för sortiment och lösningar. Passar detta så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

 

Vi kommer hem till er på utsatt tid och har med oss prover på luckor, handtag, lister, bänkskivor mm. Då kan vi sitta i lugn och ro tillsammans för att hitta olika lösningar. Vi räknar ut ett exakt kostnadsförslag.

 

När du kommit fram till hur du vill ha köket, mäter vi köket och ritar en ritning som montörerna använder när de kommer och monterar köket.

 

Vi tar hela ansvaret från mätning till monterat. Blir det felmätt så byter vi den delen utan kostnad för kunden. Vi skickar in beställningen samma dag för att det ska gå så fort som möjligt för er att få det nya köket.

 

När köket är tillverkat och klart kommer det alltid till vår verkstad så vi kan förbereda köket. Vi bokar ett monteringsdatum med dig och kommer alltid i tid.

 

Montörerna kommer på morgonen och åker innan dagen är slut. När vi åker har ni ett nytt kök hemma!

 

Det är enkelt att köpa kök och luckbyte från oss!